O fetiță de 1 an, transportată în comă profundă la spital în Iași, după ce a fost găsită înecată cu capul într-o găleată cu apă

Medicii sunt rezervaţi în cazul fetiţei de un an din Vaslui, care a ajuns în stare gravă la Spitalul de Pediatrie ‘Sfânta Maria’ din Iaşi, după ce a fost găsită de familie cu capul într-o găleată cu apă.

Managerul unităţii, Alina Belu, a declarat că ea se află internată în secţia de terapie intensivă, în starea foarte gravă.

Alina Belu:  În cadrul Spitalului de Copii ‘Sf Maria’ din Iași, a fost adus prin Unitatea de Primiri Urgențe un pacient în vârstă de un an cu diagnostic de asfixie prin submersie, prin înec. Este un pacient în stare foarte gravă, este intubat, ventilat mecanic, internat în secția ATI, în comă de gradul III-IV, cu prognostic rezervat.

Fetiţa, în vârstă de un an şi o lună, din Zorleni, judeţul Vaslui, a fost preluată în stare gravă, noaptea trecută, de un echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, după ce a fost găsită de familie cu capul într-o găleată cu apă, scrie radioiasi.ro.

Ea a fost transportată în regim de urgenţă la Spitalul Bârlad, ulterior fiind trimisă de la Vaslui o ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă pentru transferul la Spitalul de Copii ‘Sfânta Maria’ din Iaşi. Poliţiştii au fost sesizaţi în acest caz.

Lasa un comentariu