Doi copii, pasageri într-o maşină, răniţi într-un accident rutier la Nisiporeşti

Doi copii, pasageri într-un autoturism, au fost răniţi într-un accident rutier produs joi în localitatea Nisiporeşti, după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu un autotren.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Irina Popa, a declarat că cele două victime au fost preluate cu ambulanţele şi au fost transportate la Centrul de Primiri Urgenţe Roman.

Un copil de 10 ani a fost preluat de echipajul de paramedici, iar un copil de 9 luni a fost preluat de echipajul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. După ce au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, ambele victime au fost transportate la CPU Roman‘, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Echipajul de intervenţie al ISU Neamţ a asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor şi au degajat, curăţat şi spălat căile rutiere de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului şi au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Lasa un comentariu