Cabină de TIR ruptă, răsturnată şi distrusă în curbă, de un şofer de 27 de ani

O cabină de TIR a fost ruptă, răsturnată şi distrusă în curbă, de un şofer de 27 de ani, în Suceava. Cabina s-a desprins efectiv de pe şasiu, iar şoferul a fost preluat de salvare în stare gravă.

Un camion care circula pe DN 2H, la Milișăuți, în Suceava, a fost scăpat de sub control de șofer într-o curbă, răsturnându-se la marginea drumului. Impactul a fost violent, capul tractor desprinzându-se de semiremorcă şi de şasiu și ajungând lângă gardul unei case, scrie observator.tv.

Accidentul s-a petrecut marți dimineață, în jurul orei 6.30. Șoferul a fost preluat de o ambulanță cu diagnosticul preliminar de traumatism cranio-cerebral și traumatism toracic.

Din cercetările preliminare ale polițiștilor rezultă că șoferul, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din județul Neamț, a pierdut controlul asupra direcției pe un sector de drum în pantă și în curbă la stânga, pe fondul neatenției în conducere, iar mașina a părăsit partea carosabilă. Vehiculul a rulat pe acostament, după care a intrat în șanț, unde s-a răsturnat, scrie Monitorul de Suceava.

Lasa un comentariu