Un tânăr de 21 de ani prins la volan sub influența băuturilor alcoolice

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi au depistat, în trafic, un tânăr care conducea o autoutilitară, deși era sub influența băuturilor alcoolice.

Pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere, un echipaj al poliţiei de frontieră a oprit în trafic, pe raza localității de frontieră Mihăileni, județul Botoşani, o autoutilitară înmatriculată în România, condusă de un botoşănean, în vârstă de 21 de ani.

La volan sub influența băuturilor alcoolice

La control, poliţiştii au observat că bărbatul emana o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Persoana în cauză a fost condusă la Spitalul Municipal Dorohoi, pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii concentraţiei de alcool în sânge.

Citiți și Mercedes-Benz furat din Marea Britanie, retinut la Albița.

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră un autoturism marca Mercedes-Benz, care figura în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie.

Bărbatul a declarat că a achiziționat  autoturismul în cauză din Marea Britanie, dintr-un parc auto, în sistem rate și că nu a reușit să achite valoarea integrală a autoturismului, fiind restant la plata ratelor.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 63.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Lasa un comentariu