O fetiță de 14 ani a dat naștere unui băiețel, în Ambulanță. Copilul se află în stare gravă

O fetiță de 14 ani a dat naștere unui băiețel, în Ambulanță!

O fată din Todireni, a devenit mamă la doar 14 ani. S-a întâmplat chiar în Ambulanța care o transporta la spital, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Familia copilei a sunat la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale, aceasta având dureri specifice naşterii, deşi sarcina nu era încă la termen. La faţa locului a fost direcţionat un echipaj SMURD, iar la scurt timp după ce fata a fost preluată de cadrele medicale, i s-a declanșat nașterea.

O fetiță de 14 ani a dat naștere unui băiețel

La scurt timp cadrele medicale au adus pe lume un băieţel de 1.600 de grame, născut prematur. Ulterior, copilul a fost internat în secția de reanimare a Maternității, starea lui fiind gravă din cauza greutății mici, a prematurității și a faptului că s-a născut într-un mediu neprielnic, ajungând la spital și cu hipotermie.

Sursa: stiri.botosani.ro

CIteste si Un copil de 14 ani s-a înecat sub privirile prietenilor! Localnicii spun că de vină ar fi o firmă care scoate pietriș din albia râului

Un copil de 14 ani s-a înecat sub privirile prietenilor.

Localnicii spun că, până de curând, zona era una sigură pentru scăldat, însă o firmă care scoate pietriș din albia râului a creat adevărate capcane.

S-a înecat sub privirile prietenilor

Baiatul era la scăldat, cu câţiva prieteni. Spre seară, înainte să plece spre casă, copiii au mai intrat o dată în râu, să se răcorească, iar adolescentul de 14 ani a ales un loc unde apa era mai adâncă.

Ceilalţi copii s-au speriat când au văzut că prietenul lor nu mai iese la suprafaţă şi au fugit în sat, după ajutor. Au venit pompierii si, cu ajutorul sătenilor, au reșit să scos trupul din apa învolburată. Au început manevrele de resuscitare, dar fără rezultat.

Lasa un comentariu