GRAV ACCIDENT în DOROHOI: 2 femei au DECEDAT, alte 4 persoane în stare

Grav accident rutier s-a produs joi, 15 aprilie 2021, la ieșirea din municipiul Dorohoi spre Suceava. Două persoane au murit și alte patru au fost rănite în urma unui accident produs ca urmare a ciocnirii violente dintre două mașini. Un autoturism Lada 110 al cărui șofer care a încercat să facă un viraj la stânga fără să se asigure pe drumul național DN29 A, la ieșirea din Dorohoi spre Suceava, a fost lovit puternic de un alt autoturism, Audi, care circula regulamentar.

Un autoturism condus de o femeie de 31 de ani din municipiul Dorohoi, in timp ce se deplasa pe DN 29 A, direcția de deplasare Dorohoi- Horlăceni, a oprit pe acostament și ulterior a încercat să efectueze manevra de întoarcere a autoturismului, fără să se asigure. În acelaș timp, un alt autoturism, condus de un tanar de 21 de ani din comuna Șendriceni, care se deplasa regulamentar pe aceeasi direcție de mers a intrat in coliziune cu acesta.

La fața locului s-au deplasat  patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi și Botoșani cu o autospecială cu apă și spumă, una de descarcerare, ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD și ambulanta SMURD, dar și două echipaje din Serviciului Județean de Ambulanță.

Lasa un comentariu