Câteva saloane din Spitalul Județean din Botoșani au fost inundate

Spitalul județean a rămas fără apă o noapte întreagă. Miercuri seară, una dintre conductele principale de apă a cedat.

Incidentul a avut loc la etajul al patrulea al unităţii sanitare, unde se află secţia ORL, iar debitul foarte mare de apă a provocat o inundaţie la etajele inferioare.

Oficialul SJU susţine că situaţia nu a impus mutarea pacienţilor şi nu a afectat activitatea medicală a celui mai mare spital din judeţ. El precizează că acesta este primul incident de acest fel înregistrat în spitalul din Botoşani.

„Inundaţia s-a produs într-una din încăperile de la etajul IV şi apa s-a infiltrat şi la etajele inferioare, respectiv, III, II până la etajul I. Nu a afectat activitatea medicală şi nu a fost nevoie ca pacienţii să fie transferaţi în alte saloane”, a afirmat Asaftei.

Potrivit angajaților, apa a până la parter și mai multe saloane de la etajele trei şi doi au fost inundate şi au trebuit evacuate până a fost sistată apa cu totul. Din acest motiv, tot spitalul a rămas fără apă până dimineaţă, când instalatorii au venit la muncă, transmite Știri.Botoșani.

Citește și Doi hoți din Botoșani s-au chinuit să jefuiască o sală de jocuri, distrugând ușa, deși geamul era spart

De ce să spargi un geam, când poţi distruge o uşă? Pe premisa asta au mers doi hoţi stângaci din judeţul Botoşani, care s-au hotărât să dea o spargere într-o sală de jocuri.

Pregătiţi ca în filmele de acţiune, cei doi au început să lovească uşa sălii cu o rangă. În timp ce o loveau de zor, unul dintre geamuri s-a spart.

Lasa un comentariu