Bogdan Ionel, criminalul Petronelei, fata ucisă şi abandonată într-o pădure din Botoşani, a fost condamnat

Bogdan Ionel, tânărul care în 25 aprilie 2018 a ucis-o cu 30 de lovituri de cuţit pe frumoasa Petronela Mihalachi, apoi a abandonat-o la marginea pădurii Pacea, a fost condamnat de judecătorii Tribunalului Botoşani.

Tânărul, care la data faptei avea 17 ani, a fost condamnat la 14 ani de detenţie într-un centru de reeducare a minorilor, în dosarul de omor calificat.

Potrivit botosaninews.ro, sentinţa nu este definitivă, motiv pentru care Bogdan Ionel deja a contestat-o la Curtea de Apel Suceava.

Petronela Mihalachi, înjunghiată cu 32 de lovituri de cuţit
Bogdan Ionel este acuzat că a ucis-o cu sânge rece pe Petronela Mihalachi pe 25 aprilie 2018, într-o pădure de la marginea municipiului Botoşani.

Procurorii spun că tânărul îşi luase la el un cuţit atunci când a mers în pădure, împreună cu Petronela Mihalachi, pentru o şedinţă foto.

Bogdan Ionel a atacat-o pe frumoasa Petronela Mihalachi, în vârstă de 18 ani, şi a înjunghiat-o de 32 de ori, potrivit raportului medico-legal

Ulterior, criminalul a abandonat-o pe fată în pădure şi a fugit, fiind prins câteva zile mai târziu, atunci când a şi recunoscut fapta.

Lasa un comentariu