Bătălia Moldovei 2. Se înfruntă oştile lui Moroşanu şi Bonjasky

Pentru a doua oară consecutiv, după ediţia din octombrie 2018, Sala Polivalentă din Piatra Neamţ va găzdui Bătălia Moldovei, un spectacol sportiv organizat de Dynamite Fighting Show.

Evenimentul, programat pentru vineri, 27 septembrie, de la ora 20.00, îi va avea cap de afiş pe Cătălin Moroşanu şi Remy Bonjasky.

Dacă anul trecut a fost propus un format cu meciuri open, în care categoria nu conta, de data aceasta Dynamite Fighting Show vine cu un nou concept, o confruntare pe echipe, în care căpitani vor fi cei doi luptători de renume. „Fiecare dintre ei şi-a format o echipă, sînt cinci meciuri, iar echipa care ajunge la trei victorii e învingătoare.

Cătălin şi Remy au avut libertate în a-şi alege sportivii pentru o confruntare cît mai puternică“, a explicat managerul Dynamite Fighting Show, Alin Huiu. „Echipa României, va fi formată din Bogdan Năstase «Ciobănaşul», care face o imagine frumoasă Moldovei, Florin Lambagiu «Rambo», care a cîştigat la ediţia de anul trecut categoria 80 kg şi a devenit Challenger oficial la centura europeană, Valentin Bordianu, care l-a învins pe Alexey Ignashov, Ştefan Irimia, participant la gale K1 din China şi Europa şi Nino Pattvean, un tînăr de 19 ani, neînvins în România“ şi-a prezentat Cătălin Moroşanu luptătorii pe care îi va trimite în Bătălia Moldovei 2.

Cele cinci meciuri din cadrul confruntării echipelor Moroşanu vs. Bonjasky vor fi: Florin Lambagiu – Daniel Stefanovski; Valentin Bordianu – Dawid Zoltaszek; Ştefan Irimia – Damian Johansen; Nino Pattvean – Chico Kwasi şi Bogdan Năstase – Mike Sprangh. Cele cinci confruntări vor avea loc în ultima parte a galei.

„Îmi doresc să cîştigăm cu 5-0 dacă se poate, însă va fi foarte greu. Bonjasky a venit cu sportivi de top. Sper ca publicul din Piatra Neamţ să fie un plus important pentru băieţii noştri. Am mare încredere în ei“, a mai spus Moroşanu care, în 2018, la Piatra Neamţ a avut meciul de retragere din zona Moldovei, în faţa a peste 3.500 de spectatori.

„Faptul că am primit atît de multă susţinere, a contat mult în alegerea oraşului pentru a doua ediţie din Bătălia Moldovei“, a explicat Moroşanu.

De cealaltă parte, Remy Bonjasky, triplu campion mondial (cu victorii la Semmy Schilt sau Badr Hari) e încrezător în puterea sportivilor săi: „Echipa mea vine doar să cîştige, nu concep să pierdem, dar în acest sport totul este imprevizibil. Pe 27 se va decide echipa învingătoare. Îmi doresc să fie echipa Bonjasky“.

În deschiderea galei, vor mai avea loc opt înfruntări, dar acestea nu vor puncta pentru duelul echipelor antrenate de Moroşanu şi Bonjasky. Între ele, vor fi de văzut luptele dintre Daniel Corbeanu şi Rayko Leviţchi, Mihai Cîrstea şi Mihai Ştefan, sau duelul dintre Lascăr Corneliu şi Michelangelo Colangelo.

Biletele pentru eveniment au fost disponibile în reţeaua bilete.ro şi la Sala Polivalentă şi, după estimările organizatorilor, sînt şanse ca show-ul să se dispute cu casa închisă. Pînă la începutul săptămînii, mai rămăseseră circa 700 de bilete nevîndute, însă în ultimele 48 de ore interesul spectatorilor pentru tichete a crescut.

(Sursa: Monitorulneamt.ro)

Lasa un comentariu