Bărbat reținut după ce a bătut două femei, de două ori, în aceeași zi

Un bărbat din Neamț a fost reținut de polițiști după ce a bătut două femei, de două ori, în aceeași zi. A doua agresiune a avut loc imediat după ce victimele sale obținuseră un ordin de protecție împotriva lui.

Bărbatul din localitatea nemțeană Secuieni a fost reținut vineri pentru 24 de ore, sub acuzația că ar fi lovit-o atât pe concubina sa cât și pe fiica acesteia, încălcând în acest fel obligațiile prevăzute în ordinul de protecție provizoriu, scrie Monitorul de Neamț și Roman.

“Din cercetări a reieșit că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 42 de ani ar fi provocat scandal la domiciliul concubinei sale, de 51 de ani, din localitatea Secuieni, și ar fi lovit-o atât pe ea, cât și pe fiica acesteia de 17 ani. De asemenea, cel în cauză le-ar fi adresat amenințări cu acte de violență”, a transmis IPJ Neamț.

Cu ordin de protecție, s-a dus și le-a mai bătut o dată

În urma acestei agresiuni, ”existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimelor, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva presupusului agresor”.

Numai că, imediat după ce a primit interdicția de a se mai apropia de victimele sale, bărbatul s-a dus direct la ele acasă și le-a mai bătut o dată.

Agresorul a fost reținut pentru comiterea infracțiunilor de violență în familie, amenințare și încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

Lasa un comentariu