Bărbat, în stare gravă după ce o remorcă s-a răsturnat peste el

Un bărbat de 45 de ani a fost rănit, luni dimineaţă, după ce remorca unui camion cu care transporta îngrăşământ la o fermă s-a răsturnat peste el, au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui.

Accidentul s-a produs în localitatea Iveşti, pe un câmp, la aproximativ 700 de metri de şosea, la faţa locului intervenind echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, scrie agerpres.ro.

‘Se pare că este un accident de muncă. Este vorba de un şofer de camion care descărca îngrăşământ natural la o fermă. S-a răsturnat remorca, la basculare, strivind şoferul. A fost trimisă o ambulanţă SAJ C2 din Bârlad, care l-a stabilizat şi îl va transporta la Spitalul din Bârlad. Ulterior, se va decide dacă se impune transferul la Iaşi cu elicopterul. Bărbatul a suferit un politraumatism prin strivire, un traumatism toracovertebral, fractură de femur stâng şi fractură la membrul superior drept’, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

Poliţiştii au demarat cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul.

Lasa un comentariu