Bărbat cercetat penal după ce a filmat şi postat pe internet cum era ucis câinele unei vecine

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din judeţul Botoşani este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, ancheta în cazul său a început după ce poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că bărbatul din comuna George Enescu ar fi ucis un câine aparţinând unei vecine, iar întreaga scenă ar fi filmat -o şi postat-o pe internet.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că la data de 17.07.2020, bărbatul de 36 de ani a auzit zgomote dinspre un teren din vecinătatea casei, iar în momentul în care s-a deplasat în locul respectiv a observat că mai mulţi câini, printre care al său şi al unei femei de 30 de ani, din aceeaşi localitate, toţi de rasă comună, s-au încăierat. Bărbatul a înregistrat video încăierarea, iar din conţinutul imaginilor reiese faptul că acesta şi-ar fi încurajat animalul în momentul în care muşca celălalt câine, imaginile fiind distribuite, ulterior, în mediul on-line‘, a mai precizat reprezentantul IPJ Botoşani.

Lasa un comentariu