Bărbat adus în stare gravă la Iaşi, după ce a fost găsit în comă pe câmp

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din oraşul Huşi, judeţul Vaslui, a fost adus în stare gravă la spital la Iaşi, după ce a fost victima unei agresiuni, poliţiştii vasluieni deschizând o anchetă în acest caz.

Coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat că bărbatul a fost găsit în comă pe un câmp de lângă oraşul Huşi, cu leziuni traumatice la nivelul capului, ochilor şi feţei.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost intubat şi ventilat mecanic, el fiind direcţionat spre Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi pentru a fi investigat cu ajutorul unui computer tomograf, scrie agerpres.ro.

„Pacientul a fost diagnosticat cu un hematom intracerebral emisferic stâng cu inundaţie tetraventriculară, plagă cu ruptură de cristalin, fractură laterofacială stângă, fractură sinus maxilar stâng. A fost explorat cu ajutorul unui Computer Tomograf la nivelul toracelui şi abdomenului, ulterior el fiind redirijat la Spitalul de Neurochirurgie”, a precizat prof.univ.dr Diana Cimpoeşu.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, a precizat că în acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru tentativă de omor.

Lasa un comentariu