Activitatea la Serviciul Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din Bacău va fi suspendată

Având în vedere confirmarea unor cazuri de infectare cu virusul Sars-Cov2 la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Bacau, pentru diminuarea riscului de raspandire a virusului in randul angajatilor si al cetatenilor, activitatea va fi suspendată de mâine până la 1 septembrie.

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Bacău, Carmen Cioltan, a declarat pentru Radio Iasi ca toti cetatenii care aveau programari online la ghiseele serviciului vor fi reprogramati

Carmen Cioltan: Pentru reducerea disconfortului creat fată de persoanele interesate de serviciile oferite în acest domeniu, cetătenii care au programări online la ghiseele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Bacău sau sunt programati pentru sustinerea probei practice a examenului de obtinere a permisului de conducere vor fi reprogramati din oficiu.

Pe site-ul institutiei Prefecturii Bacău, sectiunea Serviciului de Permise si Inmatricularea Vehiculelor, rubrica ”anunturi”, cetătenii vor putea vedea anunturile cu datele de reprogramare. Au fost luate măsuri specifice de dezinfectie a spatiilor din clădire. De asemenea, în prezent, precizăm că ancheta epidemiologică a Directiei de Sănătăte Publică Bacău este în desfăsurare, alte măsuri urmând a se dispune potrivit rezultatelor acestei anchete.

Lasa un comentariu