Accident teribil, cu 7 victime, la Dumbrava, toate din aceeași familie. 3 copii, la terapie intensivă

Accident groaznic, azi-noapte, în jurul orei 00.30, pe DN 2 – E85, în satul Dumbrava, comuna Itești, județul Bacău, după de o dubă în care se aflau șapte persoane, cinci copii și doi adulți, a intrat într-un cap de pod, notează unupetrotus.ro. Potrivit unor surse, autovehiculul plecase de la Iași, cu destinația Timișoara.

La fața locului s-au deplasat autospeciale SMURD și SAJ. Potrivit UNU pe Trotuș, o fetiță de 10 ani ar fi fost găsită în stop cardio-respirator și a fost resuscitată, medicii reușind să o salveze, relatează zdbc.ro

Dintre cele șapte victime ale accidentului, cinci sunt copii. Toate cele șapte persoane rănite au fost transportate la spital.

Potrivit SJU Bacău, șoferul, de 47 de ani, a fost internat în secția Chirurgie, cu traumatism toraco abdominal. Mama celor cinci copii, de 27 de ani, are diverse contuzii, este staționară în UPU, încă nu este internată. O fetiță de 10 ani este internată la Neurochirurgie, cu politraumatisme severe, în terapie intensivă. Ceilalți copii, o fetiță de 6 ani, un băiețel de 8 ani, unul de trei ani și un bebeluș de 11 luni sunt la chirurgie pediatrica, toți la terapie intensivă.

Lasa un comentariu