Accident rutier soldat cu patru persoane rănite, pe DN 15D, pe raza comunei Gâdinţi

Un accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism, în care se aflau opt persoane, a avut loc pe DN 15D, la intersecţia cu DJ 205 D, pe raza comunei Gâdinţi, soldându-se cu patru răniţi, a informat ISU Neamţ.

Potrivit sursei citate, la locul accidentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Roman şi un echipaj cu ambulanţă de la SAJ.

În urma accidentului rutier au rezultat patru victime neîncarcerate, doi adulţi şi doi minori. O femeie de aproximativ 26 de ani, pasageră din autoturism, a primit primul ajutor calificat la locul evenimentului de la echipajul SMURD, fiind transportată la CPU Roman. Alte trei persoane, o femeie de 29 de ani şi doi copii, au fost preluate şi transportate la spital de către echipajul de la SAJ, scrie agerpres.ro.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire şi stingere a incendiilor, prin deconectarea bornelor bateriilor şi îndepărtarea scurgerilor de lichide combustibile (carburanţi şi ulei) şi au curăţat/degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Lasa un comentariu