Vânzare apartament 3 camere, zona Păcurari

Preț: 72.000 Euro – Negociabil

Cabinet Imobiliar vă propune spre vânzare un apartament cu 3 camere decomandat, situat la etajul 4, într-un bloc cu 4 nivele, cu scară curată și vecini liniștiți, în zona Pacurari.

Imobilul are o compartimentare foarte avantajoasă ce oferă spațiu generos camerelor, având un living spațios și luminos, două dormitoare spațioase și o bucătarie mobilată și utilată. Are o suprafață de 70 de mp construiți și 64 mp utili.

Acesta este în apropierea multor puncte de interes ale orașului, motiv pentru care reprezintă o oportunitate foarte buna pentru investiție( Kaufland Păcurari, Carrefour Era , Scoala Gimnazială Ion Creangă etc.)

Apartamentul dispune de:

– Centrala termică proprie;

– Tamplărie PVC;

– Usa intrare din metal;

– Gresie și faianță;

Se poate achiziționa cu plata Cash, Credit și Noua Casa.

  • Oferim consiliere si asistență permanentă până la semnarea contractului de vânzare cumpărare (relația vânzator-cumpărător-banca-notar, cât și alte instituții).
  • Vă sprijinim în procesul de creditare având o relație de colaborare strânsă cu băncile comerciale care activează în orasul nostru.
  • Asigurăm consilierea juridică de la momentul la care v-ați hotarât să cumpărați imobilul până la finalizarea vânzării.

Pentru a afla mai multe detalii sau progamarea unei vizionari nu ezitați să ne contactați, Emanuel Manican – 0749316940.

https://www.facebook.com/cabinetimobiliar

Cabinet Imobiliar – din dragoste pentru casa ta!

Lasa un comentariu