Vânzare apartament 3 camere, zona Frumoasa

Preț: 69.999 Euro

Cabinet Imobiliar propune spre vânzare un apartament cu 3 camere decomandat, cu o suprafață de 70 mp, situat intr-un bloc din zona Frumoasa-Blv. Poitiers.

Imobilul este situat la etajul 3 al unui bloc cu 7 etaje, într-o zonă liniștită și cu acces facil la mijloacele de transport în comun, magazine, farmacii, școli și la oricare punct de interes. Apartamentul propus este ideal pentru a fi personalizat dupa bunul plac. Acesta se vinde parțial mobilat si utilat.

Apartamentul are ca îmbunătățiri următoarele:

 -parchet, tamplarie lemn

 -usa intrare din lemn

 -gresie si faianta

  • Oferim consiliere si asistență permanentă până la semnarea contractului de vânzare cumpărare (relația vânzator-cumpărător-banca-notar, cât și alte instituții).
  • Vă sprijinim în procesul de creditare având o relație de colaborare strânsă cu băncile comerciale care activează în orasul nostru.
  • Asigurăm consilierea juridică de la momentul la care v-ați hotarât să cumpărați imobilul până la finalizarea vânzării.

Pentru a afla mai multe detalii și a programa o vizionare puteți apela oricând la consilierul nostru imobiliar – Potop Georgiana – 0749834938.

https://www.facebook.com/cabinetimobiliar

Cabinet Imobiliar – din dragoste pentru casa ta!

Lasa un comentariu