Vânzare apartament 2 camere, zona Păcurari

Preț: 49.500 Euro

Cabinet Imobiliar vă propune un apartament cu 2 camere decomandat pe o suprafață de 45mp, la etajul 4 din 5, situat la 1 km de Rond Păcurari.

Imobilul se află în apropierea multor puncte de interes, motiv pentru care reprezintă și o oportunitate de investiție, cu acces direct la mijloacele de transport public, magazine (Kaufland, Carrefour Era).

Apartamentul dispune de:

– Centrală termică proprie

– Gresie, faianță, parchet

– Ușa metelică la intrare

– Geamuri termon

Imobilul este liber, actele sunt pregătite pentru vânzare iar transferul proprietății se poate face oricând. Se acceptă Cash, Credit sau Noua Casa.

  • Oferim consiliere si asistență permanentă până la semnarea contractului de vânzare cumpărare (relația vânzator-cumpărător-banca-notar, cât și alte instituții).
  • Vă sprijinim în procesul de creditare având o relație de colaborare strânsă cu băncile comerciale care activează în orasul nostru.
  • Asigurăm consilierea juridică de la momentul la care v-ați hotarât să cumpărați imobilul până la finalizarea vânzării.

Pentru a afla mai multe detalii sau progamarea unei vizionari nu ezitați să ne contactați, Emanuel Manican – 0749316940.

https://www.facebook.com/cabinetimobiliar

Cabinet Imobiliar – din dragoste pentru casa ta!

Lasa un comentariu