Vânzare apartament 3 camere, zona CUG

Preț: 84.990 Euro Negociabil

Cabinet Imobiliar propune spre vânzare un apartament cu 3 camere decomandat, cu o suprafata de 78 mp, situat în zona Cug – biserica Înălțarea Domnului.

Imobilul este situat la parterul  unui bloc cu 4 etaje, cu acces facil la mijloacele de transport în comun, în vecinătatea centrelor comerciale, magazinelor, farmaciilor, scolilor și grădinițelor.

Apartamentul vine însoțit de un spatiu de depozitare (o camera subsol de 20 mp). Subsolul este uscat și curat. Imobilul propus a fost total renovat în anul 2018. Imobilul se vinde complet mobilat la prețul de 88.000 euro și fără mobilă la 84.990 euro.

Apartamentul are ca îmbunătățiri următoarele:

– centrala termica proprie

-parchet, tâmplarie PVC

-ușa intrare din metal

-gresie și faianță.

  • Oferim consiliere si asistență permanentă până la semnarea contractului de vânzare cumpărare (relația vânzator-cumpărător-banca-notar, cât și alte instituții).
  • Vă sprijinim în procesul de creditare având o relație de colaborare strânsă cu băncile comerciale care activează în orasul nostru.
  • Asigurăm consilierea juridică de la momentul la care v-ați hotarât să cumpărați imobilul până la finalizarea vânzării.

☎ Pentru a afla mai multe detalii si a programa o vizionare puteti apela oricand la consilierul nostru imobiliar – Potop Georgiana – 0749834938.

https://www.facebook.com/cabinetimobiliar

Cabinet Imobiliar – din dragoste pentru casa ta!

Lasa un comentariu