Vânzare apartament 2 camere, zona Primăverii

Pret: 53.500 Euro

Cabinet Imobiliar vă propune spre vânzare apartament cu 2 camere semidecomandat, cu o suprafață de 49 mp, situat într-un bloc din zona Primăverii.

Imobilul este poziționat în planul II, în imediata apropiere a stației mijloacelor de transport în comun, la doar 5 minute de mers pe jos de supermarket-ul Lidl, la 7 minute de Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi și la 10 minute de Iulius Mall. Blocul a fost construit din cărămidă, este termoizolat și nu prezintă risc seismic.

Apartamentul are ca îmbunătățiri:

  • tamplarie PVC;
  • centrala termica proprie;
  • usa metalică;
  • parchet, gresie, faianta;

Imobilul este liber iar cheia se predă la notariat, după semnarea contractului de vânzare-cumparare. Se poate achiziționa atât la plata cash cât si prin credit.

-Oferim consiliere si asistență permanentă până la semnarea contractului de vânzare cumpărare (relația vânzator-cumpărător-banca-notar, cât și alte instituții).
-Vă sprijinim în procesul de creditare având o relație de colaborare strânsă cu băncile comerciale care activează în orasul nostru.
-Asigurăm consilierea juridică de la momentul la care v-ați hotarât să cumpărați imobilul până la finalizarea vânzării.

☎ Pentru a afla mai multe detalii și a programa o vizionare puteți apela oricând la consilierul nostru imobiliar – Marius Hlihor – 0371.787.634.

https://www.facebook.com/cabinetimobiliar

Cabinet Imobiliar – din dragoste pentru casa ta!

Lasa un comentariu