VIDEO. Cum se comportă noua versiune a telefonului Galaxy Fold la un test de rezistență

Vloggerul Zack, cunoscut pentru canalul său de YouTube JerryRigEverything, a testat cea de-a doua versiune a telefonului pliabil de la Samsung. Modelul a fost modificat de producător, în urma problemelor grave sesizate de primii utilizatori.

Telefonul a fost supus celebrului test de rezistență prin care trec toate modelele testate de Zack. În acest fel este verificată rezistența telefonului la zgârieturi, îndoire și flăcări.

Ecranul din exterior, cel de 4,6 inci, se comportă normal atunci când este zgâriat cu diferite obiecte, însă ecranul principal, de 7,3 inci, pare să fie foarte sensibil, pentru că a putut fi zgâriat chiar și cu o unghie.

Din păcate, unele îmbunătățiri aduse de Samsung telefonului nu sunt de prea mare ajutor. Nisipul tot a intrat în balamaua telefonului, ceea ce înseamnă că acest model ar trebui bine protejat și ar fi mai bine să nu fie folosit în locuri pline de praf sau de nisip.

O surpriză plăcută o reprezintă rezistența la flăcări. Ecranul din plastic s-a comportat destul de bine și a funcționat chiar și după ce a fost expus de mai multe ori la flăcări.

Și la îndoire telefonul rezistă destul de bine, pentru că nu crapă atunci când este îndoit în cealaltă parte.

În concluzie, noul model se comportă acceptabil, însă este foarte sensibil la zgârieturi.

(Sursa: Yoda.ro)

Lasa un comentariu