Video Bătaie între doi şoferi în trafic, filmată în zona Țesătura

Doi şoferi au fost surprinşi astăzi în timp ce se băteau pe o stradă din Iaşi. Unul dintre aceștia era șofer Uber. Nu se cunoaște încă de la ce a pornit cearta. Polițiștii ieșeni s-au autosesizat și efectuează verificări pentru identificarea persoanelor implicate

,,Având în vedere imaginile video apărute în spațiul public, polițiștii ieșeni s-au autosesizat și efectuează verificări pentru identificarea persoanelor implicate și stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca în funcție de cele constatate să fie dispuse măsuri legale”, au transmis reprezentatii poliției.

Vom reveni cu detalii.

Bătaie între doi şoferi

Citește și ULTIMĂ ORĂ Crește vârsta de pensionare în România. Raluca Turcan CONFIRMĂ.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, spune că vârsta de pensionare din România va crește pe viitor. Astfel, Turcan confirmă discuțiile din spațiul public, însă vine cu o serie de precizări.

„Se discută despre opțiunea de prelungire a perioadei active”, a explicat Raluca Turcan.

Ministrul Muncii spune însă că totuși creșterea vârstei de pensionare va fi opțională, adică fiecare om va putea opta dacă rămâne mai mult în câmpul muncii. Turcan spune și că în viitor va fi interzis ca pensiile și salariile din sistemul public să fie cumulate.

Citește și Avioanele din Belarus nu vor mai zbura în spațiul aerian al UE.

Avioanele din Belarus nu vor mai avea voie să zboare în spațiul aerian al UELiderii Uniunii Europene au convenit, în cadrul summitului de la Bruxelles, asupra mai multor sancțiuni împotriva Belarusului. Inclusiv interzicerea utilizării spaţiului aerian şi a aeroporturilor din cele 27 de state membre.

Aceste sancțiuni vin după ce regimul dictatorial, condus de Aleksandr Lukașenko, a deturnat un avion de linie european pentru a-l aresta pe Roman Protasevici, un jurnalist care a criticat regimul.

leave a reply