Un tânăr a furat calul unui bătrân de 84 de ani, după care a dat nas în nas cu poliţiştii

Un tânăr a furat calul unui bătrân. Poliţiştii de frontieră botoşăneni au ajutat un bătrân de 84 de ani să-și găsească calul, care dispăruse din curtea sa. În data de 11 mai, în jurul orei 00.30, un echipaj al poliției de frontieră a observat un tânăr, care se deplasa cu o cabalină.

El venea dinspre localitatea Sinăuţi, către localitatea Mihăileni. În momentul legitimării, bărbatul a declarat că a găsit calul pe un câmp din apropiere. Tânărul în vârstă de 26 de ani era domiciliat în judeţul Botoşani. Știind cui aparţine, acesta ar fi urmat ca a doua zi să îl restituie proprietarului.

Un tânăr a furat calul unui bătrân de 84 de ani

Echipajul poliţiei de frontieră împreună cu tânărul s-a deplasat la adresa indicată de bărbat şi a restiuit calul proprietarului. Acesta era un bătrân în vârstă de 84 de ani din localitatea Sinăuţi, care a declarat că i-a fost furat animalul din curte.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Citește și Hoț din Iași, condamnat de instanță să muncească în Primăria de unde a furat un seif.

Un bărbat din Iași, care a intrat, împreună cu alți doi complici, cu cagule pe față, să fure seiful cu bani din Primăria Țibana, a fost condamnat de instanță să lucreze în folosul comunității într-o instituție a autorității locale jefuite, transmite Mediafax.

Bărbatul a fost condamnat de instană la 2 ani și 10 luni de închisoare cu suspendare. El a furat din sediul primăriei din Țibana, împreună cu alte două persoane, un seif în care se aflau 160.000 de lei. Magistrații i-au suspendat pedeapsa. Acesta este obligat la 60 de zile de muncă în folosul comunității chiar la primăria din care a furat seiful.

Lasa un comentariu