Un bărbat a fost arestat după ce şi-a făcut 35 de iubite şi le-a minţit că este născut în zile diferite pentru a primi mai multe cadouri

Un bărbat din Japonia a fost arestat pentru înşelăciune. Acesta şi-a făcut 35 de iubite şi le-a minţit că este născut în zile diferite pentru a primi mai multe cadouri, scrie Daily Mail

Takashi Miyagawa are 39 de ani și locuiește fără reședință fixă ​​în regiunea japoneză Kansai. Data lui reală de naștere este 13 noiembrie. Una dintre iubitele sale, în vârstă de 47 de ani, ştia că ziua lui este pe 22 februarie, în timp ce o altă victimă, de 40 de ani, credea că este născut în iulie. În schimb, o a treia femeie, de 35 de ani, se pregătea pentru ziua lui de naştere din aprilie.

Japonezul Takashi Miyagawa

În acest moment, numărul total al victimelor se ridică la 35, însă există posibilitatea ca şi alte femei să fi fost păcălite de bărbat. Japonezul a primit de la iubitele sale diferite cadouri, printre care haine şi bani. În unele cazuri, bărbatul a avansat chiar ideea căsătoriei.

În total, femeile l-au acuzat că le-a înșelat de cadouri de ziua de naștere, haine și bani în valoare de 665 GBP (aproximativ 3.767 RON)

Bărbatul a fost arestat pentru înşelăciune, după ce femeile au ajuns să formeze o asociație de victime și au raportat cazul poliției în februarie.

Lasa un comentariu