Mari profesioniști ai telemedicinei francofone mondiale reuniți la Iași

Universitatea de Medicină Dentară va organiza în perioada 3 – 6 Decembrie 2019 „Conferința internațională a decanilor și facultăților de chirurgie dentară de limbă franceză”. Evenimentul va avea loc ȋn Iași ȋn incinta Palas, Sala de conferință Chopin.

Obiectivul organizației este să lucreze în sprijinul Academiei Naționale de Medicină în domeniul contribuției noilor tehnologii de sănătate. Reunește mari profesioniști, practicanți experimentați în domeniul telemedicinei, într-un spirit de convingere cu scopul de a împărtăși capabilitǎțile fiecăruia în beneficiul tuturor.

Această manifestare creează oportunităţi pentru participanţi de a prezenta şi împărtăşi experienţe, lectorii fiind distinşi membri ai comunităţii medicale, academice, reprezentanții ministerelor din România, reprezentanții Ambasadei Republicii Uruguay, reprezentanții Ambasadei Senegalului, Centru de Reușită Universitară, reprezentanții programelor naționale de sănătate din România, directorii spitalelor din Iași și Primarul Municipiului Iași. Detalii despre congres: http://sommetfrancophone.ro/

sursa facebook

Lasa un comentariu