Primar din Neamţ, condamnat pentru contrabandă cu ţigări. Prefectul îl va demite

Primar din Neamţ, condamnat pentru contrabandă cu ţigări! Primarul comunei Ghindăoani nu va apuca anul de mandat la conducerea localităţii. A prins însă doi ani de mandat de închisoare – cu suspendare, spre norocul lui – pentru contrabandă cu ţigări.

Citește și Siberia în flăcări. Una dintre cele mai reci regiuni din lume

El a fost condamnat de Judecătoria Piatra-Neamţ şi a pierdut recursul formulat la Tribunalul Neamţ. A rămas cu pedeapsa de 2 ani de închisoare cu suspendare. Chiar dacă a scăpat de puşcărie, nu va scăpa de pedeapsa administrativă pentru că, potrivit legii, îşi va pierde mandatul de ales.

Primar din Neamţ, condamnat pentru contrabandă cu ţigări

“Am solicitat Tribunalului Neamţ o adresă în acest sens dar între timp a venit, cu întârziere, şi o informare de la Primăria Ghindăoani. Astăzi sunt în Bucureşti dar mâine dimineaţă, la prima oră, voi semna ordinul de încetare a mandatului de primar a lui Adrian Antochi”, a declarat, pentru newsallert.ro, prefectul George Lazăr.

Adrian Antochi era la primul mandat de primar, fiind ales din partea PSD Neamţ. Citește aici ce spune hotărârea Tribunalului Neamţ în ceea ce îl priveşte pe Adrian Antochi.

Sursa: newsallert.ro

Citește și O tânără a plătit 24.000 de lei unei tămăduitoare pentru a se împăca cu fostul iubit.

O tânără de 24 de ani din Maramureș a plătit 24 de mii lei unei așa zise tămăduitoare, în speranță că își va putea „recupera” fostul iubit.

Pentru că iubitul nu s-a întors, tânără și-a dat seama de greșeală pe care a făcut-o și a anunțat poliția. Ea a apelat la tămăduitoare, după ce a găsit un anunț pe internet. Apoi, fară să stea prea mult pe gânduri, a transferat imediat bani în contul individei care i-a promis ca în câteva luni se va împăca cu fostul iubit. Fata a continuat să depună diverse sume de bani, timp de trei luni, 24 mii lei în total, pentru ritualuri și sfaturi.

Lasa un comentariu