Mărturii șocante: Ea este Andreea, mama gemenilor care au căzut de la etajul 10, în ce timp ce făcea LIVE pe Facebook

Mărturii șocante! Accidentul dramatic petrecut în Ploieşti a cutremurat România. O fetiţă şi un băieţel de doi ani, fraţi gemeni, au murit după ce au căzut de la etajul 10 al blocului în care locuiau.

Mama i-ar fi lăsat nesupravegheaţi – ocupată cu o transmisiune în direct pe Facebook. Femeia nu a putut fi audiată pentru că suferit un şoc şi a fost internată la psihiatrie.

Gemenii se aflau în altă cameră și s-ar fi urcat pe o masă aflată chiar în faţa geamului. Ei au căzut la 20-30 de secunde unul după altul. Primul apel la 112 a fost la ora 20 şi 48, cu 7 minute înainte ca mama gemenilor să intre în live pe Facebook.

VIDEO ȘOCANT! Mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 făcea LIVE pe Facebook în acel moment

Mărturii șocante

Femeia a susţinut că, în momentul tragediei, făcea, de fapt, curăţenie în altă cameră. De două zile, se mutase cu chirie în bloc, împreună cu actualul iubit şi cu o prietenă. Bărbatul nu era în apartament în momentul tragediei.

Bunica gemenilor: ”Ştia şi primăria din comună, i-au venit amenzi de la prostituţie sau cum Dumnezeu se zice. N-am mai vorbit cu ea că am bătut-o că mi-a luat copiii şi a plecat şi mi-a dat block la număr, cred că este vreo lună de zile”.

Marius Andrei Pilică, unchiul copiilor: ”De când au apărut copiii ăştia doi, s-a schimbat tot la ea: prostituţie, umblă cu tot felul de băieţi”.

Violeta Tănase, Spitalul de Urgenţă Ploieşti: ”Mi s-a părut foarte teatrală şi parcă mai puţin îndurerată decât m-aş fi aşteptat. Am fost noi marcaţi într-un mod greu de descris în cuvinte. Noi, lucrătorii din Urgenţă”.

Lasa un comentariu