Imaginile din call center-ul de pe Arena Națională: zeci de medici rezidenți, puși să muncească unul lângă altul

Primăria Capitalei a inaugurat un centru logistic de 500 de metri pătrați în interiorul Arenei Naționale, unde funcționează un call center TELVERDE pentru coronavirus. Libertatea a obținut imagini din interior, care arată că operatorii lucrează unul lângă altul, cu minime măsuri de protecție.


Operatorii lucrează la distanțe foarte mici între ei. Imaginile cu operatorii arată diferit de ceea ce Gabriela Firea a prezentat pe Facebook, unde susținea că oamenii vor lucra de la distanță.
Sunt patru ture în care se lucrează, potrivit informațiilor obținute de Libertatea: 8-13, 13-19, 19-23 și 23-8. Vlad Voiculescu a scris, într-o postare pe Facebook, că Gabriela Firea, primarul Capitalei, „adună 700 dintre viitorii medici ai țării ăsteia pe Arena Națională”, pentru a organiza un call-center cu oameni care fac asta de la casele lor. Primarul Capitalei a respins acuzațiile și a scris, pe Facebook, că operatorii vor respecta măsuri de protecție, potrivit libertatea.ro


Gabriela Firea a postat această fotografie pe Facebook: „Iată în imagini alte săli care sunt amenajate pentru medicii de la Tel Verde” “Primăria Capitalei pune la dispoziție orice spațiu necesar, conform normelor, la Arena Națională. Sunt mii de metri pătrați. Iată în imagini alte săli care sunt amenajate pentru medicii de la Tel Verde. Firește, cu mese, scaune, la distanță. Și curațenie și dezinfectie de 3 ori pe zi”, a scris ea.

Lasa un comentariu