Grupul ABBA va lansa un nou album de studio, după o pauză de 40 de ani

ABBA, unul dintre cele mai populare grupuri pop din lume, va lansa un nou album de studio, intitulat „Voyage”, pe 5 noiembrie.

Două single-uri extrase de pe acest material discografic, „I Still Have Faith in You” şi „Don’t Shut Me Down„, au fost lansate joi. ABBA va susţine în 2022 şi un concert digital la Londra, în timpul căruia membrii trupei vor apărea pe scenă sub forma unor holograme.

Grupul suedez, devenit celebru cu o serie de cântece de mare succes lansate la sfârşitul anilor 1970 şi începutul anilor 1980, precum „Waterloo”, „Dancing Queen” şi „Take A Chance On Me”, s-a destrămat în 1982.

Citește și Celebrul artist Benone Sinulescu găsit inconștient în casă.

Celebrul artist Benone Sinulescu a ajuns, sâmbătă, la Unitatea de Primiri Urgențe dincadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Artistul de 84 de ani a ajuns la spital conștient cu o ambulanță de tip SMURD pentru a fi supus unor investigații medicale generale.

Celebrul artist Benone Sinulescu găsit inconștient în casă

Artistului i s-ar fi făcut rău în cursul serii de joi și a fost dus la centrul de îngrijiri paleative pentru că ar suferi de mai multe boli. Acesta ar fi fost găsit inconștient, căzut în casă.

Starea i s-ar fi agravat, motiv pentru care a fost transferat la Spitalul Județean din Arad. Artistul va fi supus mai multor investigații în spitalul din Arad.

Cunoscutul interpret de muzică populară are o carieră de peste 60 de ani. A scos primul album, în 1967 la „Electrecord” și de atunci a dăruit publicului peste 50 de albume.

Lasa un comentariu