FOTO-VIDEO: Accident cu două victime încarcerate pe raza comunei Leţcani

Accident cu două victime încarcerate pe raza comunei Leţcani. Accidentul s-a petrecut în faţa dealerului auto Sandra Trading. Şoferul care se afla la volanul betonierei afirmă că se deplasa dinspre Leţcani spre Iaşi. Autoturismul Dacia se deplasa din direcţia opusă.

La efectuarea manevrei la stânga, pentru a intra la Sandra Trading, şoferul din maşina Dacia nu a acordat prioritate şi a intrat în faţa betonierei. Din cauza greutăţii maşinii, betoniera a frânat brusc, dar nu a putut evita accidentul. La locul intervenţiei au fost direcţionate două autospeciale de intervenţie.

Sursa Video-Foto: ZDI

Citește și Primul caz de Tulpina Delta a ajuns şi la Iaşi. Pacientul este un bărbat din Paşcani nevaccinat.

Primul caz de Tulpina Delta a ajuns şi la Iaşi. Este vorba de un bărbat din Pascani care în acest moment se afla internat în secția de Terapie Intensiva a Spitalului de Boli Infecțioase. 

,,Pacientul a ajuns în stare gravă la noi. A necesitat îngrijiri specifice de Terapie Intensivă. S-a lucrat cu o echipa interdisciplinară, iar secvenţierea tulpinii s-a făcut în laboratorul din cadrul spitalului, unde mai sunt în lucru alte 6 probe. S-a realizat anchetă epidemiologică și s-a stabilit lista contacți lor, deci focarul de la Pașcani este ținut sub control” , a declarat Florin Roșu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase.

Evoluția pacientului este buna și urmează să fie externat din ATI și trecut într-unul dintre saloanele de confirmaţi. De precizat este faptul ca bărbatul nu era vaccinat. Între timp a fost confirmat încă un caz de Tulpina Delta, care face parte din același focar.

Lasa un comentariu