Ce se va întâmpla cu școlile din România după vacanța de Paște

Florin Cîțu a anunțat, luni seară, la TVR, că pe 5 mai elevii se vor întoarce în sălile de curs după aceleași scenarii de dinainte de vacanță.

,,În acest moment, ce este clar pentru toată lumea – se redeschid școlile în scenariile pe care deja le avem, pentru că, până la urmă, trebuie să fim foarte clari – școlile nu au fost închise, au fost în vacanță. Elevii au fost în vacanță, au fost cele două sărbători de Paști și atunci a fost o vacanță. Nu s-a schimbat nimic, n-au fost închise. Elevii vin din vacanță în scenariile pe care le aveam înainte”, a transmis Florin Cîțu.

“În ceea ce privește testele, Ministerul Sănătății cu Ministerul Educației vor discuta și vor ajunge la o soluție până săptămâna viitoare. Am încredere că vor găsi soluția”, a declarat Cîțu, răspunzând unei întrebări despre timpul scurt rămas. “Am încredere că vor găsi o soluție și vom vedea cum vor face până săptămâna viitoare”, a mai spus premierul.

Potrivit prim-ministrului, din testele trimise de DSP-uri către Ministerul Educației, s-au folosit foarte puține – aproximativ 2%.

Lasa un comentariu