Protest cu balegar de grajd la APIA Suceava

A descărcat camionul cu gunoi de grajd în fața sediului APIA Cajvana. Sediul APIA din Cajvana a devenit urât mirositor în cursul zilei de duminică. A fost ultima zi în care proprietarii de terenuri și animale au putut depune actele pentru obținerea subvenției.

Printre cei care au dorit să acceseze aceste ajutoare a fost și Ion Jucan, un tânăr fermier din Cajvana. Acesta are terenuri și într-o altă comună din județ, iar din discuțiile cu angajații APIA aceștia i-au cerut să mai aducă o serie de documente. Actele erau însă imposibil de procurat, pentru că, fiind o zi de duminică, toate celelalte instituții publice nu aveau program.

A descărcat camionul cu gunoi de grajd în fața sediului APIA Cajvana

Supărat că nu va putea încasa aceste subvenții, bărbatul a plecat la ferma pe care o deține. S-a întors în jurul prânzului cu un camion plin cu gunoi de grajd, pe care l-a basculat chiar în fața sediului APIA Cajvana, pe drumul comunal 43.

Vezi si Lyonul, umplut de bălegar după un protest al fermierilor

Reprezentanții Primăriei Cajvana au curățat gunoiul, iar Ion Jucan s-a ales cu dosar penal și este cercetat acum pentru comiterea infracțiunii de „împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice”.

Sursa: www.monitorulsv.ro

Lasa un comentariu