Suntem o televiziune cu o experiență de 14 ani pe piata locală, independentă și dinamică, cu o echipă de profesioniști, atuuri care ne poziționează în topul preferințelor telespectatorilor.
Iasi Tv Life difuzează stiri si emisiuni proprii 24 ore din 24. Zilnic, cu 2 jurnale de informatii locale si zonale reluate din oră în oră, ne dorim să aducem telespectatorilor informații utile, știri de senzație si noutăți din viața economică, socială, culturală a judetului Iași și din zona Moldovei.
Emisiunile se axează pe dezbateri, investigații și talk show-uri pe domeniile administrativ, social/politic, cultural, bussines și sănătate.
Iasi Tv Life este un post de televiziune obiectiv, 100% implicat in viața comunității, susținând și inițiind campanii cu impact local și național.

Din martie 2016, Iasi TV Life emite de la kilometrul zero al capitalei Moldovei, din studioul de pe Bdul Ștefan cel Mare, clădirea Casa Modei. Regia de emisie, studioul, spațiile redacționale și auxiliare au fost dotate cu echipamente de ultima generație : camere robotice de platou, video wall, camera de teren full HD, regie de emisie mobilă, echipament pentru transmisiuni live, echipamente care fac ca IasiTVLife să fie cea mai bine dotată televiziune locală.

Preocuparea echipei manageriale a Iasi TV Life pentru retehnologizare și relocarea sediului a fost motivată de credința că partenerii și publicul merită tot ce este mai bun. Postul de televiziune este un partener fair play, dedicat informării obiective si, în același timp, o platformă generoasă pentru promovarea bussinesului ieșean și regional. Mari companii au ales să își promoveze brandul, produse și serviciile prin intermediul televiziunii noastre: Iulius Management, Casa Auto, Antibiotice, CARREFOUR, DM drogerie markt sunt doar câteva exemple. Dar, la fel de important este faptul că Iasi TV Life a pus și pune umărul la promovarea companiilor mici și mijlocii, având pentru acestea propuneri de colaborare prietenoase și eficiente.

  1. Postul  de televiziune Iasi Tv Life este detinut de S.C. NORD EST NEWS S.R.L., cu sediul in mun.Iasi, bvd.Stefan cel Mare si Sfant nr.11-12,
  2. Reprezentant legal Lia Anton
  3. Responsabili  continut editorial :

Dan Mîndruța redactor-sef

Lucian Mihai Balteanu redactor-sef adjunct

  • Iasi Tv Life poate fi receptionat pe :
  • RCS & RDS  canal analog S19
  • Telekom – canal analog S8

-Canal digital 803 local 1

-UPC-Vodafone – canal analog C53

-Canal digital 89

            Contact : office@iasitvlife.ro, www.iasitvlife.ro