Suntem o televiziune cu o experiență de 14 ani pe piata locală, independentă și dinamică, cu o echipă de profesioniști, atuuri care ne poziționează în topul preferințelor telespectatorilor.
Iasi Tv Life difuzează stiri si emisiuni proprii 24 ore din 24. Zilnic, cu 2 jurnale de informatii locale si zonale reluate din oră în oră, ne dorim să aducem telespectatorilor informații utile, știri de senzație si noutăți din viața economică, socială, culturală a judetului Iași și din zona Moldovei.
Emisiunile se axează pe dezbateri, investigații și talk show-uri pe domeniile administrativ, social/politic, cultural, bussines și sănătate.
Iasi Tv Life este un post de televiziune obiectiv, 100% implicat in viața comunității, susținând și inițiind campanii cu impact local și național. Cea mai recentă dintre ele, “Tânăr într-un #Iași nepoluat” de o importanță covârșitoare pentru conștientizarea responsabilității colective în protejarea mediului.

Din martie 2016, IasiTVLife emite de la kilometrul zero al capitalei Moldovei din studioul de pe Bdul Ștefan cel Mare, clădirea Casa Modei. Regia de emisie, studioul, spațiile redacționale și auxiliare au fost dotate cu echipamente de ultima generație : camere robotice de platou, video wall, camera de teren full HD, regie de emisie mobilă, echipament pentru transmisiuni live, dronă pentru filmări aeriene echipamente care fac ca IasiTVLife să fie cea mai bine dotată televiziune locală, probabil chiar din toată Moldova. Preocuparea echipei manageriale a IasiTVLife pentru retehnologizare și relocarea sediului a fost motivată de credința că partenerii și publicul merită tot ce este mai bun. Postul de televiziune este un partener fair play, dedicat informării obiective si, în același timp, o platformă generoasă pentru promovarea bussinesului ieșean și regional. Mari companii au ales să își promoveze brand, produse și serviciile prin intermediul televiziunii noastre: Iulius Management, Casa Auto, Antibiotice, CARREFOUR, DM drogerie markt sunt doar câteva exemple. Dar, la fel de important este faptul că IasiTVLife a pus și pune umărul la promovarea companiilor mici și mijlocii, având pentru acestea propuneri de colaborare prietenoase și eficiente.