VIDEO: Un bărbat din Galați a încercat să plătească la magazin cu o bancnotă de 500 de lei…trasă la xerox

Un bărbat a încercat să plătească un pachet de țigări cu o bancnotă falsă într-un magazin din Galați. Bancnota trasă la xerox a fost refuzată de vânzătoarea care a anunțat Poliția.

Bărbatul a cerut un pachet de țigări și apoi a început să vorbească la telefon. Vânzătoarea a realizat că bancnota de 500 de lei este falsă și l-a luat la întrebări pe clientul din fața ei: „Ce ban e ăsta, tu ai venit să-ți bați joc de mine? Vrei să chem Poliția acum? Nu-ți dau nimic”.

Ulterior, bărbatul a renunțat și a fugit din magazin lăsând bancnota vânzătoarei. „Îți bați joc, crezi că dacă ai telefonul acela la ureche impresionezi?”, a mai spus femeia.

Polițiștii au văzut imaginile înregistrate de camera de supraveghere din magazin și au început o anchetă.

„În urma apariției în spațiul public, pe un site de socializare, a unei filmări din care reiese că un bărbat ar fi încercat să achiziționeze bunuri, dintr-un magazin, folosind o bancnotă falsă, la data de 28 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați s-au autosesizat pentru comiterea infracțiunilor de fals de monedă și punerea în circulație de valori falsificate, urmând a fi efectuate toate activitățile care se impun în această cauză”, au transmis reprezentanții IPJ Galați.

Bărbatul va fi identificat cu ajutorul înregistrării.

Sursa: Observator

Citește și VIDEO! Un şofer a intrat cu BMW-ul într-un magazin din centrul Craiovei

Un şofer a intrat cu BMW-ul într-un magazin din centrul Craiovei, potrivit ziaruldecraiova. Persoana care se afla la volanul mașinii este un craiovean în vârstă de 34 de ani. Din primele informații oferite de poliția ajunsă la fața locului, șoferul din BMW ar fi fost acroșat de un autocamion, din cauza căruia ar fi ajuns apoi în magazin.

Lasa un comentariu