Tatăl fetiței ucise de un polițist pe trecerea de pietoni, mesaj cutremurător

Tatăl fetiței ucise de un polițist pe trecerea de pietonii, a transmis un mesaj pentru polițistul vinovat. Împietrit de durere, acesta abia și-a găsit cuvintele. 

Cazul Raisei a șocat o țară întreagă. Copila de doar 11 ani a fost lovită din plin de o mașină de poliție, care se deplasa cu viteză. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru ea. Tatăl ei a sperat însă până în ultima clipă într-o minune. Vestea morții fiicei sale l-a devastat.

La câteva zile după tragedie, bărbatul a oferit un interviu jurnaliștilor de la Antena 3, iar dezvăluirile sale sunt emoționante.

A fost greu! A fost foarte greu! Dar, probabil că o să ne ajute să trecem mai departe. (…) Suntem în ianuarie și ar fi trebuit să fie zăpadă și ger, dar soarele acesta a ieșit numai pentru ea, ca să-i lumineze calea. Să știți că acest polițist o să plătească. 

Probabil Dumnezeu o să facă în acest fel încât să plătească și el tot cu viața pentru fata mea, pentru că așa ar trebui”, a spus tatăl fetiței.

VIDEO AICI

Tatăl fetiței ucise, mesaj pentru polițistul vinovat

Acesta speră ca autoritățile să-ți facă datoria și să nu-l acopere pe polițistul vinovat, așa cum au declarat martorii încă de la început. Deși oarecum deznădăjduit de faptul că în țara noastră orice este posibil, el speră ca vinovatul să plătească.

Eu sper că autoritățile o să-și facă treaba și datoria, pentru că totuși e un copil de 11 ani care nu ar fi trebuit să plece așa repede pentru un nenorocit care aleargă ca disperatul. Eu sper că o să fie bine, dar toți trebuie să ne gândim că trăim în România. Și trăind în România s-ar putea ca totul să fie mușamalizat, toți să se spele pe mâini. Dar, noi sperăm să fie bine. Să facă dreptate! Să plătească pentru că asta e”, a mai spus el.

Lasa un comentariu