VIDEO. Precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare la Iași. Vezi unde a nins în Moldova

Precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, în această dimineață la Iași. Străzile din municipiul Iași sunt acoperite de zăpadă frământată, 1-2cm, și apă.

Circulația se desfășoară în condiții bune.

La ora 5:00, termometrele indicau 0 grade Celsius!

Până la ora 10:00, jumătatea nordică a Moldovei rămâne sub atenționare Cod galben de precipitații mixte, cu depuneri locale de zăpadă și cu risc de formare a poleiului în zona deluroasă și montană.

❄️ Imagini de la acțiunile echipajelor de deszăpezire ale DRDP Iași din cursul nopții trecute, pe fondul atenționării 🟡 COD GALBEN 🟡 de ninsori moderate instituite pentru jumătatea nordică a Moldovei.

❄️ La acest moment, carosabilul este în cea mai mare parte umed, cu sectoare de zăpadă frământată (tratată cu antiderapant) în strat de 0-2 cm pe unele sectoare din județele Suceava (Câmpulung și zona joasă), Botoșani, Iași și Neamț.

❄️ Pe timpul nopții, la nivelul DRDP Iași s-a acționat în permanență pe sectoarele afectate cu aproximativ 100 de utilaje și s-au raspandit peste 300 t de material antiderapant.

❄️ În continuare, până la ora 10:00, jumătatea nordică a regiunii rămâne sub atenționare Cod galben de precipitații mixte, cu depuneri locale de zăpadă sicu risc de formare a poleiului în zona deluroasă și montană.

⚠️ Circulați cu atenție și cu echiparea corespunzătoare a autovehiculelor! ⚠️

(în imagini, acționare în baterie pe timp de noapte, DN 28, limita jud. IS/NT – Strunga)

Lasa un comentariu