VIDEO: Pentru că avea 180 de kg, un bărbat din Suceava a fost transportat de pompieri cu șenileta

Pentru ca avea 180 de kg, un bărbat din Suceava a fost transportat de pompieri cu șenileta! Pompierii militari suceveni, împreună cu cadre medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean, au intervenit miercuri pentru transportul unei persoane supraponderale (un bărbat de 64 de ani, de aproximativ 180 kg), din localitatea Dolheștii Mici, la Spitalul Municipal Fălticeni, potrivit obiectivdesuceava.

Deoarece zona în care locuia bărbatul suferind de mai multe afecțiuni medicale se afla la distanță de drumul accesibil autosanitarelor, pompierii militari suceveni au intervenit cu autoșenilata. Astfel, pacientul a fost transportat cu vehiculul 8×8 pe o distanță de aproximativ 150 de metri, până la Autospeciala de Transport Personal și Victime Multiple (ATPVM) a Detașamentului de Pompieri Suceava.

Aici, bărbatul a fost preluat de medic și de celelalte cadre medicale (asistenți și paramedici SMURD), care l-au stabilizat și l-au pregătit pentru transportul la spital, unde va fi investigat și i se va administra tratament de specialitate.

Foto, video: ISU Suceava

Citește și Focare de COVID-19 în trei spitale şi un centru de îngrijire a persoanelor

25 de cadre medicale au fost confirmate în judeţul Iaşi, ca fiind infectate cu virusul Sars CoV-2.

Acestea sunt angajate la Institutul de Boli Cardiovasculare, Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi şi la Spitalul de Boli Cronice din Târgu Frumos.

Purtătorul de cuvânt al DSP Iaşi, Marius Voicescu a declarat că în judeţ, astăzi, au fost confirmate 4 focare Covid: „Un focar la Spitalul de Boli Cronice Târgu Frumos secţia paliaţie unde au fost confirmate 12 persoane: 10 pacienţi şi două cadre medicale. Un alt focar la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iaşi la secţia Cardiologie Medicală, unde au fost confirmate 20 de cadre medicale şi doi pacienţi.

Lasa un comentariu