VIDEO! O femeie din Iași a fost filmată în timp ce își făcea nevoile în plină stradă, în zona Copou

O femeie din Iași a fost surprinsă cum își făcea nevoile în plină stradă. Incidentul a fost filmat de către un bărbat care a observat-o în timp ce statea în mașină.

În cursul zilei de miercuri, 29 iunie 2022, un bărbat care stătea în mașină a surprins o femeie care își făcea nevoile în plină stradă. Bărbatul nu a ezitat să o filmeze și să încarce videoclipul pe TikTok.

In videoclip se poate observa cum femeia nu are nicio jenă. Chiar în momentul în care își facea nevoile, foarte mulți oameni treceau prin acea zonă, mai ales că se afla în zona Copou, una dintre cele mai populate zone din Iași.

Utilizatorii platformei nu au ezitat să lase comentarii

Videoclipul postat pe TikTok a ajuns la 120.000 de utilizatori ai platformei și a strâns aproape 2000 de apreciare. În plus, videoclipul a adunat și peste 60 de comentarii. Iată ce au scris cei care au văzut filmarea cu femeia care își face nevoile în plină stradă.

Lasă, bine că nu a văzut-o nimeni

E pe bune?

I-a fiert apa la motor

A făcut insolație femeia și nu a realizat ce face

Citește și: Video exclusiv! Un ieșean, aflat în stare de ebrietate, s-a dezechilibrat și a căzut peste o mașină, care circula regulamentar

Lasa un comentariu