VIDEO Momentul impactului frontal de pe drumul european în care au murit ieri doi soți, surprins de o cameră de bord

Scene de groază s-au petrecut ieri pe drumul european, în localitatea Miclăuşeni, din comuna Butea. Două vehicule, un autoturism şi o autoutilitară, s-au ciocnit frontal. Impactul deosebit de violent a dus la moartea a două persoane, soţ şi soţie.

Momentul ciocnirii a fost surprins de o cameră de bord a unui participant la trafic. În imagini se poate vedea modul sinucigaş de conducere al şoferului din autoturismul Volkswagen Golf.

Ieri, în jurul orei 15:00, două vehicule s-au ciocnit deosebit de violent pe drumul european, în localitatea Miclăuşeni, din comuna Butea. O maşină marca Volkswagen Golf, de culoare albastră, s-a ciocnit frontal de o autoutilitară marca Peugeot, de culoare albă. O familie, soţ şi soţie, se afla în autoturism, iar impactul deosebit de violent le-a fost fatal. Cei doi se îndreptau spre Bacău, judeţul în care locuiau.

Ulterior, a fost declarat decesul pentru cei doi soţi, un bărbat în vârstă de 67 de ani şi o femeie în vârstă de 65 de ani. Şoferul din autoutilitara marca Peugeot a scăpat miraculos din impactul frontal violent. În vârstă de 30 de ani, bărbatul a suferit un traumatism toraco-abdominal.

Mai multe citiți aici.

Pasager al unui avion luat de SMURD de pe Aeroportul Iași. Acesta venea din Bologna.

Lasa un comentariu