VIDEO Microbuz cu pasageri lovit din plin de tren la Cluj. Sunt nouă victime

Opt persoane au fost rănite luni, după ce un microbuz a fost lovit de un tren, la o trecere la nivel cu calea ferată din judeţul Cluj. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie și au trimis la fața locului un elicopter SMURD pentru a prelua una dintre victime, o fetiță de 13 ani.

Accidentul a avut loc în localitatea Urişor, unde trenul Regio Expres, care circula de la Baia Mare spre Cluj-Napoca a lovit un microbuz în care se aflau mai multe persoane. Opt dintre acestea au fost rănite în accident, două dintre ele grav: o fetiță de 13 ani și mama ei.

„Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie Salvatorii intervin cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de transport personal şi victime multiple, 2 ambulante SMURD şi 4 ambulante ale Serviciului Judeţean de Ambulanta. In sprijin, la locul intervenţiei a fost trimis şi un elicopter SMURD”, informează Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, transmite observatornews.ro.

Citește și Un cal a blocat circulația pe Pasajul „Octav Băncilă” din Iași

Un cal a blocat traficul rutier pe pasajul Octav Băncilă, din cartierul Alexandru cel Bun. Imaginile au stârnit amuzamentul internauților. Un cal a blocat traficul rutier pe pasajul Octav Băncilă, din cartierul Alexandru cel Bun. Imaginile au stârnit amuzamentul internauților.

Dezorientat și speriat de claxoane și mașini, a reușit să iasă de pe pasaj după mai bine de un sfert de oră. Cel mai probabil, calul s-a pierdut de la una dintre gospodăriile amenajate pe malul râului Bahlui.

În cele din urmă, animalul a fost preluat de veterinari, iar între timp stăpânul l-a revendicat. A plătit o amendă pentru că a lăsat calul nesupravegheat şi l-a luat acasă.

Lasa un comentariu