VIDEO! La Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” din Iași a ajuns Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, Înaltpreasfințitul Teofan

Astăzi, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” din Iași a ajuns Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, Înaltpreasfințitul Teofan. Astfel, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase a primit cu bucurie vizita Înaltului Părinte care a slujit Sfântul Maslu în fața statuii dr. Alexandru Slătineanu, din curtea unității medicale.

Mitropolitul Teofan a vizitat bolnavii, pacienții îngrijiți în Terapie Intensivă, cei care au nevoie, ,,în egală măsură de tratament medicamentos dar și de alinare sufletească”. Acesta le-a dat binecuvântarea rugâdu-se pentru însănătoșire și putere.

La Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva” din Iași a ajuns Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, Înaltpreasfințitul Teofan

,,Astazi, Spitalul Clinic de Boli Infectioase” Sf.Parascheva” Iasi a avut parte de lumina, blandete si apreciere, iar toate acestea s-au concretizat prin prisma vizitei Mitropolitului Moldovei și Bucovinei, Înaltpreasfințitul Teofan . Astfel, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase prin personalul său, a primit cu bucurie vizita Înaltului Parinte care a slujit Sfântul Maslu în fața statuii dr Alexandru Slătineanu, din curtea unității noastre medicale.

Mitropolitul Teofan nu s-a mulțumit cu atât ci a vizitat bolnavii cei mai încercați de virusul, pacientii ingrijiti in Terapie Intensiva, cei care au nevoie, in egala masura de tratament medicanentos dar si de alinare sufleteasca. Imbracat ca un medic care a absolvit medicina si ingrijeste medicamentos pacientii, dar expert in alinarea sufletului, acesta le-a dat binecuvântarea rugadu-se în felul unui mare ierarh pentru însănatoșire și putere.

Mitropolitul Teofan a ținut să ne transmită trăirea unui slujitor al bisericii, încercat de această boală și tratat la spitalul nostru. Fostul pacient, actualmente, in continuare, vindecator de suflete, a spus că de acum, când va vedea oamenii îmbrăcați în alb va simți să se închine. Suntem umili si mulțumim pentru fiecare gând bun care se întoarce către noi pentru că ne motivează să luptăm. Ne-am dorit această vizită, ne onorează și e felul nostru de a spune să privim mai des spre cer pentru că de acolo vine speranța, nazuinta si intelepciunea medicala”,  a precizat dr. Florin Roșu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase.

Lasa un comentariu