VIDEO: Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanţa. Pacient scos de pompieri pe geamul spitalului

Mai mulţi pacienţi au fost scoşi cu tuburile de oxigen pe faţă în stradă, pentru a scăpa din incendiul care a cuprins, vineri, Spitalul de Boli Infecțioase din Constanţa.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje SAJ și SMURD. Pacienții sunt evacuați în curtea spitalului, prin toate mijloacele. În imaginile surprinse de presa constănțeană se vede cum un pacient este scos de către pompieri pe geamul instituției medicale.

Din camera alăturată se poate remarca cum iese fum, iar din primele informații incendiul nu ar fi fost încă localizat și lichidat.

Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța

La ATI, în Spitalul de Boli Infecțioase Constanța erau internate 10 persoane. Pentru moment nu se știe dacă, în urma incendiului de vineri, au fost înregistrate victime sau decese la persoanele internate.

Totodată, la fața locului intervin toate ambulanțele disponibile în Constanța, pentru a se putea realiza transferul pacienților către alte unități medicale.

Sursa: B1TV.ro

Citește și Un bebeluș din Suceava și un copil de 7 ani din Iași au murit de Covid. Ambii aveau comorbidități

Doi copii au murit de COVID în ultimele 24 de ore. Este vorba despre un bebeluș din Suceava și de un copil în vârstă de 7 ani, din Iași.

România a anunțat pentru ultimele 24 de ore un record absolut de noi contaminări: 12.032 cazuri noi de infectare cu coronavirus și 176 de decese.

Lasa un comentariu