(VIDEO EXCLUSIV) Rudele îndurerate își strigă durerea în cazul accidentului din Păcurari: ,,Am ajuns să ne fie frică să mergem pe stradă”

Rudele îndurerate își strigă durerea în cazul accidentului din Păcurari! Familiile muncitorilor decedați în tragicul accident din Păcurari au mers să ridice trupurile neînsuflețite de la IML.

Bounegru Constantin era angajat al Citadin SA de 12 ani, iar în tot acest timp a fost un angajat exemplar, efectuând lucrări atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Familia lui Bounegru Constantin a ajuns la Institutul de Medicină Legală Iași. Doi copii au rămas acum fără tată.

Citeste si După accidentul de azi-noapte, angajaţii Citadin au fost trimişi acasă

Fiica lui Bounegru Constantin: ,,A fost ceva wow, dintr-odată. Am aflat astăzi la ora 10:00 -11:00. Ultima dată am vorbit cu el acum două zile, iar de văzut, acum două săptămâni. Era ocupat cu munca, fiind de la țară, făcea naveta. Lucrează la Citadin de când sunt eu mică, mereu era la munca, lucra noaptea, ziua, nu conta”.

Fosta soție a lui Bounegru Constantin: ,,Îți este frică să mergi pe stradă, îți este frică. Au bani, au bolizi de miliarde. I-au viața la oameni, cum să faci așa ceva! Poate are și ea copii, să i se întâmple și ei așa […] Cu legile noastre în România nu se va face dreptate, banul vorbește la noi în România […] Toți au copii, copii, nepoți (cei decedați)”.

Vă aducem aminte că azi noapte s-a produs un accident șocant pe străzile din Iași. Patru muncitori care executau lucrări în Păcurari au fost uciși de o șoferiță care consumase alcool.

Cei care au murit se numesc: Inginerul Duca Nicolae Ciprian, de 48 de ani, muncitorii Ioan Cojocaru, 54 de ani, Bounegru Constantin de 45 de ani, Sutacu Gheorghe de 48 de ani. Cazul este considerat accident de munca.

Lasa un comentariu