VIDEO Cine este bărbatul din Argeş care şi-a ucis concubina şi pe fiul acesteia. Își anunțase faptele la Acces Direct

Bărbatul care și-a ucis fosta concubină și pe fiul acesteia, duminică, în curtea bisericii din comuna Mihăești, județul Argeș, a fost în ianuarie la ,,Acces Direct”, împreună cu femeia. El a amenințat-o în direct că o va ucide dacă îl va părăsi.

Cei doi au avut o confruntare, iar bărbatul și-a acuzat concubina de infidelitate și a amenințat-o direct cu moartea dacă îl va părăsi. Când moderatoarea l-a întrebat dacă ceea ce spune arată intenția lui reală, acesta a declarat că plănuiește să facă lucruri foarte rele dacă va fi trădat de femeie.

În plus, bărbatul a recunoscut și că l-a amenințat cu moartea pe fiul femeii, în vârstă de 15 ani.

Potrivit vecinilor din satul Drăghici, comuna Mihăești, bărbatul și-ar fi amenințat cu moartea de mai multe ori, în ultima vreme, fosta concubină. El nu putea accepta faptul că femeia nu a mai vrut să continue relația și acum era împreună cu alt bărbat.

Femeia depusese o plângere 

Presupusul autor al dublei crime în vârstă de 44 de ani, fusese reclamat pentru ameninţare. Femeia depusese o plângere în care susţinea că bărbatul o ameninţă.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, procurorul Cătălin Arsene, a declarat luni pentru News.ro că o sesizare din partea victimei fusese depusă în luna februarie a acestui an la Parchetul de pe lângă judecătoria Câmpulung, în sesizare femeia reclamând că este ameninţată. 

Conform oficialului Parchetului Tribunalului Argeş, suspectul nu are antecedente penale. 

Citește și Crimă șocantă în România. Adolescent omorât de tată, iar mama lui găsită înjunghiată în curtea bisericii.

Lasa un comentariu