Un tânăr s-a pus în calea trenului Dorohoi-Iași, anunțându-și moartea pe Facebook

Un tânăr în vârstă de doar 19 ani s-a aruncat în fața trenului Regio Trans care face legătura între Dorohoi şi Iaşi săptămâna trecută. Tragedia s-a produs pe raza localității Jijia, din comuna Albești.

Înainte de tragedie, acesta a pus pe o pagină de socializare mai multe poze cu el lângă calea ferată şi lângă o cruce. De asemenea, băiatul a făcut un live în care spunea ce are de gând să facă, cu aproximativ o oră înainte de trecerea trenului prin zona respectivă. Tânărul părea a fi în stare de ebrietate şi spunea că s-a săturat de viaţă. La un moment dat acesta s-a întins pe calea ferată şi de câteva ori a izbucnit în lacrimi, în timp ce le vorbea celor care îl priveau prin intermediul aplicaţiei de socializare.

VIDEO cu momentul în care un TIR încărcat cu fier vechi se răstoarnă la Vatra Dornei.

Un tânăr s-a pus în calea trenului Dorohoi-Iași

Filmarea tânărului se termină şocant, cu un mesaj pentru cei care îl cunosc. „Voi râdeţi de mine, dar de ce? De viaţa mea. Ce v-am făcut eu vouă ca să râdeţi de mine? Sunteţi nişte oameni parşivi. Îmi pare rău de viaţa mea, dar în halul ăsta nu se poate trăi. Adio cu viaţa mea”, a spus acesta.

Aflați amănunte de pe monitorulbt.ro.