Un tânăr de 30 de ani s-a spânzurat de un stâlp de electricitate din zona Carrefour Felicia

Un tânăr de 30 de ani s-a spânzurat duminică seara de un stâlp de electricitate din zona Carrefour Felicia.

Trecătorii au observat, în jurul orei 21, corpul atârnând de stâlp şi au sunat imediat la 112. Bărbatul nu avea locuinţă. El putea fi întâlnit pe străzile din jurul complexului comercial. Tanarul nu a lasat nici un bilet de adio prin care sa-si justifice gestul, conform ziaruldeiasi.

Un tânăr de 30 de ani s-a spânzurat

Citește și Un şofer s-a spânzurat după ce a făcut un accident de circulaţie în Bucium.

Un bărbat care a provocat duminică un accident în Bucium a fost găsit spânzurat ieri, într-o hală din Dacia. Acesta fusese dat dispărut de către rude de ieri.

Potrivit polițiștilor, astăzi, au fost anunțați că în hala unei societăți de pe strada Rampei există o persoană spânzurată. La fața locului, oamenii legii l-au identificat cu ajutorul unui coleg. Era vorba despre un bărbat care fusese dat dispărut de aseară, de la ora 19.00.

Familia spusese că bărbatul a plecat de acasă dis de dimineață din Schitu Duca și, pentru că el nu s-a mai întors, rudele au anunțat dispariția acestuia. Duminică a fost ziua lui de naștere, iar bărbatul s-a urcat la volan băut. Într-o curbă din zona hotelului Bucium, el a intrat în spatele unei mașini, accident în urma căruia trei pasageri au fost răniți.

Testat cu alcooltestul, bărbatului de 61 de ani i s-a găsit o alcoolemie de 0,80 mg/l. Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Citește și Un tânăr de 20 de ani s-a sinucis în Joia Mare, la stâna unde lucra.

Un tânăr de 30 de ani s-a spânzurat în stâna pe care o avea în marginea unei localităţi din judeţ. Descoperirea a fost făcută de un vecin de-al acestuia, care venise să cumpere lapte. Stâna se afla în marginea localităţii Todireni.

Tânărul îşi confecţionase un ştreang dintr-o sfoară de baloţi şi şi-a pus capoăt zilelor fără a lăsa niciun bilet de adio. La faţa locului au două echipaje de la ambulanţă şi SMURD.

Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea acetuia. Cazul a fost preluat de poliţişti, care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Lasa un comentariu