Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital cu o mână amputată după ce a încercat să facă o gaură într-un obuz cu o bormașină

Un tânăr de 19 ani din județul Iași a ajuns la spital în șoc hemoragic și cu o mână amputată după ce a încercat să facă o gaură într-un obuz cu o bormașină. Proiectilul a explodat și l-a rănit grav, tânărul fiind transportat de urgență la spital.

Tânărul, din Petriș, comuna Dolhești, a spus inițial la 112 că i-a explodat telefonul în mână, motiv pentru care la fața locului a fost dirijat un SAJ C2. Ulterior, la momentul ajungerii echipajului medical la caz, el le-a spus că a încercat să dea o gaură într-un cartuș cu o bormașină, când a explodat. Tânărul a recunoscut mai târziu că, de fapt, era un obuz pe care îl avea de mai multă vreme în magazie și pe care voia să îl desfacă.

Medicii care l-au evaluat spun că a ajuns la spital stabil hemodinamic, conștient și cu plăgi penetrante în regiunea facială, torace, abdomen și coapsă. Tânărul avea mâna stângă amputată prin traumatism și riscă să-și piardă și ochiul drept, transmite Observatorul.

Citește și Mormântul unui băiețel de 2 ani recent îngropat a fost profanat și jefuit, în Dâmbovița

Polițiștii din Dâmbovița au început o anchetă cu privire la profanarea a nouă morminte dintr-un sat din județul Dâmbovița.

Hoții au profanat inclusiv mormântul unui băiețel de doi ani, care fusese îngropat recent, iar aceștia au furat mai multe bijuterii și aproape 10.000 de lei din mormântul copilului, informează Adevărul.

Lasa un comentariu