Un ieșean a sărit din mașină înainte de a fi lovit de tren, lăsându-și soția în urmă. Însă femeia a scăpat ca prin miracol

Un bărbat din Iași a sărit din mașină înainte de a fi lovit de tren și și-a abandonat soția înăuntru. Femeia însă, a supraviețuit ca prin miracol, doar cu răni ușoare.

Accidentul feroviar s-a întâmplat luni în satul Larga Jijia, din comuna ieșeană Movileni. O mașină Ford în care se aflau două persoane a fost acroșată de un tren de pasageri, scrie Ziarul de Iași.

Un ieșean a sărit din mașină înainte de a fi lovit de tren, lăsându-și soția în urmă

Din fericire, ambele persoane, soți și soție, au supraviețuit, caz extrem de rar în astfel de situații. Șoferul a reușit să iasă din mașină înainte ca aceasta să fie lovită de tren, abandonându-și astfel soția pe locul din dreapta.

În mod miraculos, femeia a suferit doar răni ușoare. Echipajele de intervenție sosite la fața locului au găsit-o conștientă și cooperantă, cu traumatisme minore.

Un hoț s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune pe Calea Chișinăului și a anunțat că sare

Un tânăr de aproximativ 30 de ani s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune de pe Calea Chișinăului și a amenințat că se aruncă în gol. Tânărul a coborât și a fost dus la Institutul de Psihiatrie Socola.

Lasa un comentariu