Un director de multinațională din Brașov racola fete pentru prostituție dintre cele care își depuneau CV de angajare

Un director de multinațională din Brașov a fost arestat pentru trafic de minori și trafic de persoane. Anchetatorii au aflat că bărbatul de 34 de ani racola fete care își depuneau CV-ul pentru angajare și le obliga apoi să se prostitueze.

Bărbatul a fost arestat pe 2 august, la dosarul său fiind menționate patru victime, trei dintre ele minore. Potrivit anchetatorilor, tinerele proveneau din familii sărace și ar fi fost racolate în perioada 6 martie 2021 – 23 iulie 2021.

Pentru a atrage clienți pentru tinerele traficate, bărbatul posta anunțuri pe site-uri de profil și apoi percepea jumătate din tarif.

În curs de actualizare.

Sursa: Observator

Citește și Caz tragic în Moldova. Un bărbat și-a lovit mortal cu mașina copilul de un an, care se juca în curtea casei

Caz tragic în Moldova. Un copilaș de un an a murit după ce a fost lovit de o mașină, în timp ce se juca în curtea casei. Din cauza traumelor primite, micuțul s-a stins din viață. Nenorocirea s-a produs ieri la Rezina.

Potrivit poliției, bărbatul de 29 de ani, tatăl copilului, a vrut să iasă cu mașina din curte, efectuând o manevră cu spatele. Acesta nu ar fi observat copilul, transmite Unimedia.INFO.

Victima a fost transportată la spital, însă medicii nu au putut să o salveze.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

Lasa un comentariu